Hallgasd online!

Éppen mostDebrecen Rádió FM95A legtöbb helyi hír!

Elérhetőség

4025 Debrecen, Petőfi tér 10. | Telefon: +36 52 95 95 95 | E-mail: info@debrecenradiofm95.hu |
SMS/VIBER: + 36 20 95 95 395

Kívánságműsor:

kivansag@debrecenradiofm95.hu

Népszerű, állandó játékok a Debrecen Rádióban!

Születésnapi tortajáték, Névnapi Kebap játék, Díjazzuk az információkat játék...
Játékok részletei: katt a képre!

JÁTÉKSZABÁLYZATOK

Hallgassa mindennap a Debrecen Rádiót, mert számos nyeremény várja.

 

1. Születésnapi játék:

Ha szeretné felköszönteni ismerősét, barátját, családtagját születésnapja alkalmából, akkor küldje mindennap 10:00 óráig a 06-20-95-95-395-ös számra SMS-ben vagy Viberen a szülinapos nevét, telefonszámát, és egy rövid születésnapi köszön szöveget.

Amennyiben a műsorveze az Ön SMS-ét vagy Viber üzenetét választja, az ünnepeltet felhívja és adásban köszönti. Az ünnepelt egy 10 szeletes tortát kap, a Batthyany Cukrászda jóvoltából, melyet a Batthyany utca 4. szám alatti üzletükben vehet át, teljes név és telefonszám bemondásával.

(A nyertesek nevét és telefonszámát műsorvezetőnk leadja a Batthyany Cukrászdának a játékot követően.)

http://www.batthyanycukraszda.hu

 

Eredményhirdetés: hétfőtől vasárnapig 10 óra 30 perckor, a naponta 10:00 óráig beérkezett születésnapi SMS-ek és Viber üzenetek között.
 

2. Névnapi játék:

Ha szeretné felköszönteni ismerősét, barátját, családtagját névnapja alkalmából, akkor küldje mindennap 17:00 óráig a 06-20-95-95-395-ös számra SMS-ben vagy Viberen a névnapos nevét, telefonszámát, és egy rövid névnapi köszöntő szöveget.

Amennyiben a műsorvezető az Ön SMS-ét vagy Viber üzenetét választja, az ünnepeltet felhívja és adásban köszönti. Az ünnepelt egy Kebap szendvics, a Kebap Ház jóvoltából, melyet a Kebap Ház Piac utcai üzletében vehet át, teljes név és telefonszám bemondásával.

(A nyertesek nevét és telefonszámát műsorvezetőnk leadja a Kebap Háznak a játékot követően.)

http://kebaphouse.hu/debrecen/

 

Eredményhirdetés: hétfőtől vasárnapig 17 óra 45 perckor, a naponta 17:00 óráig beérkezett névnapi SMS-ek és Viber üzenetek között.

 

3. Díjazzuk az információkat:

Ha közlekedéssel kapcsolatos információja van, vagy útlezárást, forgalmi dugót, traffipaxot lát….ossza meg velünk és a többi hallgatóval! Hívja azonnal az 52/ 95-95-95-ös számot, mondja el információját, és így esélyes a heti ajándékcsomagra.

Mi díjazzuk aktivitását a közlekedésben is!

Ezenkívül, ha valamit elhagyott (telefon, rendszám, stb.) vagy talált (kisállat, iratok, stb.)...hívjon minket a 95-95-95-ös számon, és szintén esélyes a heti és a havi ajándékcsomagra.

Mi díjazzuk, ha segítséget kér, vagy segíteni akar!

Amennyiben a műsorvezető az Ön SMS-ét vagy Viber üzenetét esetleg telefonos információját választja, felhívja és adásban mondja el az ajándékcsomag tartalmát.

(A nyerteseket munkatársunk telefonon értesíti az ajándék átvételéről.)

Napi eredményhirdetés: minden hétköznap 15:00 óra után, felhívunk egy hallgatót, aki aznap valamilyen közlekedési infóval, talált tárggyal, vagy elhagyott értékkel felhívta a 95-95-95-ös számunkat. A nyertes hallgatóé a napi ajándékcsomag (Léta-Tészta csomag, Gilbert pizza, Club Chichago belépőjegy)

Szóval,

Hallgassa mindennap a Debrecen Rádiót, mert az állandó játékainkon kívül folyamatosan indítunk népszerű játékokat értékes nyereményekkel!
 

Hiszen, ha játék
.. akkor FM95:

Debrecen Rádió.....Rólunk, nekünk szól!