Hallgasd online!

Éppen mostWellhelloApu Vedd Meg

Elérhetőség

4025 Debrecen, Petőfi tér 10. | Telefon: +36 52 95 95 95 | E-mail: info@debrecenradiofm95.hu |
SMS/VIBER: + 36 20 95 95 395

Kívánságműsor:

kivansag@debrecenradiofm95.hu

Anyák napi játék a Debrecen Rádióban 2017-ben is!

Fődíj: egy félnapos testi-lelki felfrissülés...
Részletek: katt a képre!

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT:

Legyen az Anyák napja különleges 2017-ben!

Lepd meg Édesanyádat egy kényeztető testi-lelki felfrissüléssel!


Anyák napja alkalmából elindul a Debrecen Rádió játéka, amellyel egy félnapos testi-lelki felfrissüléssel lepheted meg Édesanyádat egy exclusive Szépségszalonban.
 

Mit kell ezért tenned?

Válassz ki Édesanyádról, vagy Nagymamádról egy fotót a családi albumból.....!...és küldd el a Facebook oldalunkra privát üzenet formájában.

És ne felejtsd el megírni Nekünk, hogy miért pont ő nyerjen egy félnapos szépészeti megújulást Anyák napja alkalmából!!
 

Amint beérkezett a Facebook oldalunkra, privát üzenetben a fotó és a rövid bemutatás, adminunk a lehető legrövidebb idő alatt feltölti a pályázatot az alábbi helyre a Facebook oldalunkon:
Fényképek – Anyák napi játék 2017. nevű Album

A kedveléseket a fenti Albumba lépést követően, a fotótokra való kattintás után tudják leadni ismerőseitek, tehát nem a posztban megjelenő fotótokat kell lájkolniuk.

 

Egy fotóval és egy üzenettel nyerhetek?
Azért nem!!! Ugyanis a játékban résztvevő nevezések közül a legkedveltebb lesz a győztes.

 

Egyszerű, ugye?

Ha az általad elküldött kép kapja a legtöbb szavazatot Facebook oldalunkon, fél napos szépészeti kényeztetéssel lepheted meg a benevezett hölgyet a Debrecen Rádió és a Hanna Egészségügyi - Szépség Centrum segítségével, Anyák napja alkalmából.
 

A Hanna Centrum csomag tartalmazza:

- 1 órás relax-nyugtató masszázst (igény szerint olajos vagy krémes)

- manikűrt, parafinos kézápolással és gél lakkozással

- regeneráló-tisztító arckezelést, hétköznapi viseletű sminkkel

- egy hétköznapi frizura elkészítése, mely tartalmaz szükség szerint hajvágást, mosást, szárítást (esetleg hajfestést)

 

Részletek a Hanna Centrumról:

http://www.hannacentrum.hu/

 

Úgyhogy érdemes már most értesíteni az ismerősöket a játékról, hogy készüljenek és keressék az általad nevezett fotót a Debrecen Rádió Facebook oldalán!

 

És akkor mikortól indul?


A játék 2017. április 24-től indul. Egészen május 5-ig van esélyed a képet feltölteni a Debrecen Rádió Facebook oldalára privát üzenetben, és megírni hozzá a szöveget, hogy miért a Te ismerősöd nyerje Anyák napja alkalmából a félnapos kényeztetést a Hanna Centrumban.

DE vigyázz! Minél később töltöd fel a képet, annál kevesebb idő lesz az eredményhirdetésig, hiszen május 5-én (péntek) délután 15 órakor zárjuk a szavazást, és aznap 16 óra után hirdetünk eredményt.

Szóval minél hamarabb töltsd fel a képet ide: https://www.facebook.com/debrecenradiofm95

 

DE: előtte kérünk, HOGY LÁJKOLD OLDALUNKAT!!


Kattints ide, ha szeretnéd látni a nyereményt:

http://www.hannacentrum.hu/

 

És hány képet tölthetek fel?

A játék során egy pályázó 1 képet tölthet fel.

A beküldött fotókat admin moderálja, így tehát felnőtt tartalom, agresszió, túlzott alkoholfogyasztásra utaló szituáció, és törvényileg tiltott dolgok és cselekmények nem kerülhetnek ki a Debrecen Rádió Facebook oldalára.

 

Szóval,

ha szeretnéd meglepni kedvesedet, édesanyádat, feleségedet, nagymamádat Anyák napja alkalmából, töltsd fel a fotóját a Facebook oldalunkra, privát üzenet formájában, hogy TE add 2017-ben a legkülönlegesebb Anyák napi ajándékot!

 

Hiszen:

ha Május 7. akkor.......ANYÁK NAPJA!

ha Anyák napja, akkor.......JÁTÉK

ÉS HA JÁTÉK????:
.. akkor FM95

                                  ….Debrecen Rádió….

                                                         ……..mert megújulni jó....

 

Egyéb információk:

  • A fent részletezett Anyák napi játékot nem a Facebook közösségi oldal indítja, hanem a Debrecen Rádió.

  • Ebből következik, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, így semmilyen módon nem kapcsolódik a Facebook közösségi oldalhoz.”

 

  • A Debrecen Rádió Facebook oldala a személyes idővonalakat és ismerősi kapcsolatokat nem használja promóciós tevékenységre.

  • Illetve kérjük a játékban résztvevőket, hogy a többi pályázó személyére, tevékenységére ne tegyen negatív, sértő megjegyzéseket, mert ennek a Debrecen Rádió Facebook oldala nem szeretne felületet biztosítani.

  • Amennyiben mégis bármely pályázó a fenti kérésünket megszegi a Debrecen Rádiónak jogában áll az illető pályázatát törölni a játékból.

 

A Debrecen Rádió FM95 tájékoztatja a játékban résztvevőket, hogy a játék végeredményének megállapításához, csak csak a magyarországi természetes személytől származó kedvelést fogadja el. Külföldi személytől érkezett kedvelést semmilyen indokkal nem áll módunkban elfogadni.

 

TIPP: A játék során a félreértések és kizárások elkerülése végett, az Anyák napi játékunkra jelentkező hallgatóinknak érdemes csak a magyarországi ismerősöknek szólni a játékban való részvételről!

 

Amennyiben mégis bármely pályázó a fenti kérésünket megszegi a Debrecen Rádiónak jogában áll az illető pályázatát törölni a játékból.


Köszönjük a megértést és a játékszabályok betartását!

 

 

NÉPSZERŰ JÁTÉKOK -
a DEBRECEN RÁDIÓBAN:

JÁTÉKSZABÁLYZATOK:

 

1. Születésnapi játék:

Ha szeretné felköszönteni ismerősét, barátját, családtagját születésnapja alkalmából, akkor küldje mindennap 10:00 óráig a 06-20-95-95-395-ös számra SMS-ben vagy Viberen a szülinapos nevét, telefonszámát, és egy rövid születésnapi köszöntő szöveget.

Amennyiben a műsorvezető az Ön SMS-ét vagy Viber üzenetét választja, az ünnepeltet felhívja és adásban köszönti. Az ünnepelt egy 10 szeletes tortát kap, az Epreskert Cukrászda jóvoltából a Kishegyesi úti üzletükben vehet át, teljes név és telefonszám bemondásával. (A nyertesek nevét és telefonszámát műsorvezetőnk leadja az Epreskert Cukrászdának a játékot követően.)
http://www.debrecen-cukraszda.hu/

Eredményhirdetés: hétfőtől vasárnapig 10 óra 30 perckor, a naponta 10:00 óráig beérkezett születésnapi SMS-ek és Viberek között.
 

2. Névnapi játék:

Ha szeretné felköszönteni ismerősét, barátját, családtagját névnapja alkalmából, akkor küldje mindennap 17:00 óráig a 06-20-95-95-395-ös számra SMS-ben vagy Viberen a névnapos nevét, telefonszámát, és egy rövid névnapi köszöntő szöveget.

Amennyiben a műsorvezető az Ön SMS-ét vagy Viber üzenetét választja, az ünnepeltet felhívja és adásban köszönti. Az ünnepelt egy Kebap szendvics, a Kebap Ház jóvoltából, melyet a Kebap Ház Piac utcai üzletében vehet át, teljes név és telefonszám bemondásával. (A nyertesek nevét és telefonszámát műsorvezetőnk leadja a Kebap Háznak a játékot követően.)

http://kebaphouse.hu/debrecen/

 

Eredményhirdetés: hétfőtől vasárnapig 17 óra 45 perckor, a naponta 17:00 óráig beérkezett névnapi SMS-ek és Viberek között.
 

3. Díjazzuk az információkat:

Ha közlekedéssel kapcsolatos információja van, vagy útlezárást, forgalmi dugót, traffipaxot lát….ossza meg velünk és a többi hallgatóval! Hívja azonnal a 95-95-95-ös számot, mondja el információját, és így esélyes a heti ajándékcsomagra. Mi díjazzuk aktivitását a közlekedésben is!

Ezenkívül, ha valamit elhagyott (telefon, rendszám, stb.) vagy talált (kisállat, iratok, stb.)...hívjon minket a 95-95-95-ös számon, és szintén esélyes a heti és a havi ajándékcsomagra. Mi díjazzuk, ha segítséget kér, vagy segíteni akar!

Napi eredményhirdetés: minden hétköznap 15:00 óra után, felhívunk egy hallgatót, aki aznap valamilyen közlekedési infóval, talált tárggyal, vagy elhagyott értékkel felhívta a 95-95-95-ös számunkat. A nyertes hallgatóé a napi ajándékcsomag.

Szóval,

Hallgassa mindennap a Debrecen Rádiót, mert az állandó játékainkon kívül folyamatosan indítunk népszerű játékokat értékes nyereményekkel!

 

hiszen, ha játék
.. akkor FM95:

Debrecen Rádió.....Rólunk, nekünk szól!